Ytong

Ytong günümüzde her evde ve iş yerinde kullanılan yapılar arasındadır. Doğaya uyumlu olduğu için çevreye zarar veren bir madde değildir. Gelişmiş bir yapısı olduğu için son teknoloji çözümler arasındadır.

Aynı zamanda Gazbeton olarak da adlandırılan bu madde birçok yerde kullanılabilir. Zira farklı ebatlarda bulunabilmektedir. Üretim de farklı hedeflere yönelik olarak belirlenebilir. Bu nedenle geniş kapsamlı bir çözüm listesi vardır.

Ancak özellikle Ytong duvar örmek için kullanılmaktadır. Hem iç mekan hem de dış mekanlarda kullanımı mevcuttur. Bu bakımdan oldukça pratik bir yapısı yer almaktadır. Eğer bu çözümlerden yararlanmak istiyorsanız, alanında uzman bir firma ile çalışmanız şarttır. Böylece birinci sınıf malzemelerden imal edilen ürünleri oldukça kısa süre zarfında almanız mümkündür.

Ytong Nerelerde Kullanılabilir?

Ytong kullanım araçları oldukça geniştir. Günümüzde sadece Türkiye’de değil, dünyanın farklı coğrafyalarında yararlanılmaktadır. Özellikle tek ve çok katlı konutlarda sıklıkla görülmektedir. Ancak farklı kullanım yerleri de vardır.

Dayanıklı ve uygun fiyatlı bir yapısı olması sebebiyle turistik ve sosyal tesislerde sıklıkla görülmektedir. Sanayi ve ticari amaçlı yapılarda da sıklıkla görülmektedir. Ayrıca bir ev olarak kullanımı da mümkündür.

Bu bakıdan Ytong neredeyse sınırsız bir kullanım alanına sahip olan yapı malzemesidir.

Ytong Fiyatları Ne Kadar?

Gazbeton, günümüzde her isteğe özel olarak üretilebilmektedir. Bu nedenle ölçüleri değişkenlik gösterebilir. Bu durum fiyatların da değişkenlik göstermesine sebep olmaktadır. Lakin ana hatları ile ücretlendirme şu şekildedir;

  1. 5’lik Gazbeton ücreti: .. TL
  2. 8,5’lik Gazbeton ücreti: ..TL
  3. 10’luk Gazbeton ücreti: …. TL
  4. 13,5’lik Gazbeton ücreti: … TL
  5. 15’lik Gazbeton ücreti: … TL
  6. 20’lik Gazbeton ücreti: … TL
  7. 25’lik Gazbeton ücreti: … TL
  8. 30’luk Gazbeton ücreti: …. TL

Ytong fiyatları için iletişim bölümünden bizlere ulaşıp en güncel fiyatı alabilirsiniz. Fiyatlar konusunda bu listeyi incelerseniz, ayrıntılı bilgi elde edebilirsiniz. Fiyatlar kaç tane alındığına farklılık gösterebildiği için özel bir şekilde inceleyebilirsiniz.

Eğer kaliteli ürünleri en uygun fiyata almak istiyorsanız, Ytong satış firması ile iletişime geçerek, ayrıntılı bilgi elde edebilirsiniz.

Ytong Özellikleri Nelerdir?

Literatür içerisinde Gazbeton olarak da anılmakta olan Ytong, bünyesinde milyonlarca küçük gözeneğe sahiptir. Bu nedenle günümüzde çoğu bina içerisinde bir yalıtım malzemesi olarak yararlanılmaktadır.

Bunlar topraktan değil kuvarsit ya da kum ile çimento, kirce ve suyun karışımı ile elde edilmektedir. Dolayısıyla ses yalıtımına yardımcı olmaktadır. Böylece daha sessiz bir ortama, sesin dışarıya kaçmamasına yardımcı olur.

Kaliteli olan bu ürün yıllar boyu kullanılabilir yapıya sahiptir. Bu nedenle herhangi problem olmadan kullanımı mümkündür. Tüm kalitesine karşılık kolay işlenebilir yapısı vardır. Kolay işlenebilir yapısı sebebiyle farklı yerlerde zorluk çekmeksizin kullanımı mümkündür.

Ytong matkap ile delmeye uygun olduğu gibi rendeleme, delme, çivi çakıp vidalama, tesisat için kanal açma işlemlerine de uygundur. Bunlar yapısına herhangi bir zarar vermez. Tüm bunlar sayesinde daha dayanıklı mekanlar elde etmenize olanak tanır. Ayrıca şu gibi özellikleri de yer almaktadır;

Sahip olduğu hacmin, yüzde 80 kadarı havadır. Bu nedenle hem hafif hem de gözenekli bir yapıya sahiptir.

  1. Hem iç hem de dış duvarlarda kullanılabilir.
  2. Yoğunluk farklı sınıflara göre değişkenlik gösterebilir.
  3. Çevreye herhangi bir zararı bulunmamaktadır.
  4. Yangına karşı yüksek dayanıklı bir yapısı vardır.
  5. Hafif yapısıyla depreme dayanıklıdır.

Ytong bu nedenle gelişmiş özelliklere sahiptir.

Ytong Neden Tercih Edilir?

Güvenlik ve izolasyon sadece yaşam alanlarında değil iş yerlerinde de geçerlidir. İnsanlar doğal olarak farklı odalar arasında ses gitmemesini, bina dışına seslerin çıkmamasını arzular. Ancak klasik çözümler buna yeteri kadar iyi yanıt vermez. Bu yalnızca gürültü kirliliğine neden olmaz. Aynı zamanda mahremiyeti de ortadan kaldırır.

Ytong, bu duruma en iyi çözümü sağlar. Güçlü ve kaliteli yapısı sayesinde sesi daha iyi izole eder. Böylece hem evlere hem de iş yerlerine aradıkları çözümü sağlar. Ayrıca enerjiyi daha verimli kontrol etmenize de olanak tanır.

Eğer enerji faturalarınızı kontrol altında tutmak istiyorsanız, bu malzeme ısıyı binanın içine daha iyi hapsetmenize olanak tanır. Bu nedenle özellikle kış aylarında daha iyi çözümler bulmanıza yardımcı olur. Sahip olduğu bu ısı ve ses yalıtımı özellikleri ile Ytong oldukça kaliteli bir malzemedir.

Bunlarla sınırlı olmadan Gazbeton suya karşı da büyük bir direnç sahibidir. Zira yapısı kapalı gözenelerden meydana gelir. Bu da su emmesinin önüne geçen bir etmendir. İmalatında kullanılan yüksek teknoloji de bunu destekleyerek en iyi çözümü sunmaktadır.

Dolayısıyla Ytong dış mekanlarda da rahat bir şekilde kullanılabilecek bir yapı malzemesidir. Isı yalıtımı ve nefes alma özelliği sayesinde yoğuşma problemleri de yer almamaktadır. Difüzyon özelliğine sahip olduğu için, içerisinde meydana gelen su buharını da dışarıya atmaktadır.

Böylece yapının duvarları da kuru kalır ve küflenme meydana gelmez. Tüm bu sebeplerden dolayı nem ve rutubet gibi problemler de yoktur. Tüm bu özellikleri sayesinde verimli sonuçlar teklif etmektedir.

Ytong Hangi Ölçülere Sahiptir?

Ytong ölçüleri boy olarak 60 cm yükseklik olarak 25 cm olarak imal edilir ve bu her yerde kullanılan bir standarttır. Buna rağmen kalınlıkları için aynı şey geçerli değildir. Zira 8,5 cm’den 40 cm’ye kadar farklılıklar gözlemlenmektedir. Profil yapısına göre geçmeli ya da düz olabilir.

Bu bakımdan Gazbeton her müşteri için özel bir şekilde imal edilmektedir. İletişime geçildikten sonra gereksinimler öğrenilmekte, buna göre bir çözüm sunulmaktadır.

Ytong satış firması olarak birinci sınıf malzemeleri kullanan firmamız, kaliteli ile uygun fiyatı birleştirerek sizlere ulaştırmaktadır.

Bu gönderiyi derecelendirmek için tıklayın!
[Total: 13 Average: 5]

Bir yanıt yazın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Yorumu Paylaş